Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

[30-9-1997]

Η προχθεσινή επιτυχία του δικέφαλου της Μακεδονίας δεν μπορεί παρά να μου θυμίσει το ιστορικό βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου 1997:

-ο ΠΑΟΚ πέρασε δύσκολες ώρες στην άμυνά του και στα 2 ματς
-οι φανέλες Άγιαξ και Άρσεναλ έχουν πολλές ομοιότητες, απλώς η κόκκινη ρίγα του Αίαντα είναι πιο στενή.
-ημίχρονο 1-0, τελικό 1-1
-ίδιο γεωγραφικό πλάτος (απέναντι από το Άμστερνταμ στη Βόρεια Θάλασσα είναι το Λονδίνο)
-η είδηση, εκτός της ΕΤ3, παρουσιάστηκε και πάλι ιεραρχικώς μετά από την πρόκριση…στον προημιτελικό του τάδε αθλητή στίβου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.
Κάθε επιτυχία του ΠΑΟΚ εκτός συνόρων μου θυμίζει τον ανεκδιήγητο Γαύρο και τις θριαμβευτικές ήττες του.Οι πρώην μόνιμοι ψευτοπρωταθλητές εχθές γύρισαν με το ζόρι και με κόκκινη κάρτα στον αντίπαλο ένα παιχνίδι σε 2-1, που αν άκουγες τα ΜΜΕ πριν, θα νόμιζες ότι ο Γαύρος έχει στο τσεπάκι την προπόνηση-πάρτι ή την γενοκτονία των Εβραίων της Μακάμπι. Φευ.

Τα εισιτήρια για τη ρεβάνς της Τούμπας εξαντλήθηκαν ήδη. Θα ήθελα να είχα γυράδικο κοντά στο γήπεδο, ή έστω καντίνα. Οι τεσσεροθυρίτες και όχι μόνο, εφοδιασμένοι με εννιάφυλλα σουβενίρ ολλανδικής καπνιστικής απόλαυσης θα κάνουν μεγάλο ντόρο, η υγρασία στη Θεσ/νίκη αυτήν την εποχή βαράει 95%, η Χαλκιδική θα αδειάσει την Τετάρτη, τα καρντάσια πιστεύω θα ζαλίσουν μαζί με τους εαυτούς τους και τους ανύποπτους φιναλίστ του Μουντιάλ.

Να εύχεστε,μην πάει η πρόκριση στα πέναλτι:

Με ΜΠΑΓΙΕΡΝ το 1983-84 στα πεν. 8-9
Με ΣΕΒΙΛΛΗ το 1990-91 στα πεν. 3-4
Με ΜΠΕΝΦΙΚΑ το 1999-2000 στα πεν. 1-4
Ας στείλουμε τον Βαντερβίλ στο Πευκοχώρι και τον Σουάρες στο Παλλήνη Μπιτς από τις 5 Αυγούστου για διακοπές με σαγιονάρα flip flop, πρωινό και black and white πετσέτα από την Παοκομπουτίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε ελεύθερα, εισάγοντας προφίλ "όνομα" ή επιλέγοντας "Ανώνυμος"